Nova Godina u Crnoj Gori – Dočekajte nezaboravnu 2019. godinu!

Nova Godina u Crnoj Gori donosi provod koji se pamti.

Crnogorsko primorje je poznato po svojoj lepoti. Čini se da nigde na svetu na tako malom pojasu nisu smeštena tolika prirodna bogatstva. Počev od prozirnog mora, preko bistrih jezera, pa do predivnih planina koje ga okružuju. Dok su plaže Crne Gore posebna priča. One su glavni razlog posete turista širom sveta.

Uz nezaboravno letovanje, ova mala zemlja nudi mnogo atrakcija i van sezone, a među njima se izdvaja Nova Godina u Crnoj Gori.

Nova Godina u Crnoj Gori

Zašto 2019. godinu trebate da dočekate u nekom od primorskih mesta otkrivaju vam Sofija apartmani.

Nova Godina u Crnoj Gori, jer more nije samo za letovanje!

Prva asocijacija na Novu godinu mnogim ljudima je snežni predeo na planini ili zavejena svetska metropola.

Međutim, vreme je da vaše slavlje dobije sasvim drugačiju formu. Zašto ne biste ovu Novu godinu umesto na snegu, dočekali uz šum talasa?

Blaga mediteranska klima i prijatni sunčevi zraci izmamiće vam osmeh dok šetate rivom, a kada se umorite, nećete morati da sedite u zagušljivim lokalima, jer su na crnogorskom primorju i u decembru bašte restorana i kafića prepune. Zamislite osećaj topline na vašem licu dok uživate daleko od gradske buke na plaži, ili pak, sa sunčanim naočarima posmatrate turiste kako obilaze brojne znamenitosti Starog Kotora. Zvuči, očaravajuće, zar ne?

Nova Godina u Crnoj Gori – uvek drugačija

Kada padne mrak dnevni hedonizam zamenjuje neverovatni povod,  jer Nova Godina u Crnoj Gori je sinonim dobre zabave i raznovrsnog sadržaja.

Gde god da krenete sačekaće vas svojevrsna karnevalska atmosfera. Bez obzira koliko imate godina i kakvu muziku slušate, na primorju ćete sigurno pronaći zabavu po svom ukusu. Počev od ekskluzivnih klubova i diskoteka, pa do luksuznih restorana. U svakom od njih ćete naići na zvezde sa domaće estrade, atraktivne muškarce i najlepše dame obučene po poslednjoj modi.

Nova Godina u Crnoj Gori

Dok se na ukrašenim gradskim trgovima odigrava svojevrsni muzički spektakl za koji novac nije potreban. U šarenolikoj masi prepoznaćete glasove iz bivše Jugoslavije, ali i iz Ukrajine, Rusije, Engleske i mnogih drugih zemalja. Jer, kao što poručuje slogan Turističke organizacije: “Crna Gora – destinacija najboljeg prazničnog provoda u regionu”.

Šta nam nudi Nova Godina u Crnoj Gori?

Nova Godina u Crnoj Gori započinje u epicentru dešavanja. Naravno, u pitanju je provod u Budvi.

Od 2000. godine ovaj grad organizuje dočeke na starogradskom trgu, i do sada je ugostio najpoznatija imena muzičke scene. Ove godine petodnevni program obuhvata najraznovrsnije žanrove. Te ćete moći da čujete Halida Bešlića i Mariju Šerifović. Ali i Beogradski Sindikat, Partibrejkerse, Van Goga. Dok je odbrojavanje za Novu Godinu povereno Dinu Merlinu.

I dok je Budva “grad koji nikad ne spava”, Kotor važi za “prestonicu kulture”. Biser Jadrana misli i na svoje najmlađe posetioce, te će 30. decembra biti organizovana Dečija Nova Godina, a za sam doček očekuju vas Damir Urban i Darko Rundek.

Pored muzičkog programa, tih dana turisti mogu da probaju lokalne specijalitete. Kao i da čuju zvuke lokalnih klapa i crkvenih horova u okviru manifestacije “Od Božića do Božića”.

Verovali ili ne, slavlje u Tivtu traje 8 dana, i donosi savršenu kombinaciju klasične, narodne i disko muzike. Grad je ove godine okupio Amadeus bend, violončelistkinju Anu Rucner, Leontinu, Borisa Novkovića, Disco Inferno. Za doček gosti će đuskati uz dobro poznate zvuke ABBE, koje izvodi tribute bend. Nakon njih sledi glavni deo uz nastup Željka Joksimovića, dok je repriza rezervisana za Lepu Brenu.

Nova Godina u Crnoj Gori

Ukoliko ste odlučili da Novu Godinu dočekate u Crnoj Gori, mi vam preporučujemo smeštaj Sofija. Ovi lux apartmani u Bečićima pružiće vam ugodni boravak tokom praznika, a kako se nalaze na idealnoj lokaciji, vrlo lako možete doći do svih primorskih gradova.

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Add Comment

Скочи на траку са алаткама