Letovanje Crna Gora 2022. – Da li ste spremni? Previous item Letovanje u Budvi - Odmor...

Letovanje Crna Gora 2022. – Da li ste spremni?

Letovanje Crna Gora 2022. svi sa nestrpljenjem očekuju.

Dolazak maja uveliko najavljuje sezonu godišnjih odmora. Nakon duge i hladne zime zaslužujemo da se prepustimo uživanju na plaži uz šum talasa koji donosi prepoznatljivi miris mora. Ipak, nije lako odlučiti gde da se opustite tokom leta, pogotovo ako želite pristupačan odmor, sa prelepom plažom i morem i ukusnom hranom. Imajući ovo u vidu ne čudi što mnogi još uvek ne znaju odgovor na pitanje: “gde ćete ovog leta.

Da bi vam olakšali donošenje odluke apartmani Sofija vam otkrivaju zašto je Crna Gora najbolji izbor za letovanje 2022.

Letovanje Crna Gora 2022. godine ne možemo zamisliti bez bajkovitih plaža

Da li želite da posetite naselja sa istorijom dugom poput Drevne Grčke, safirne plaže kao u Hrvatskoj i snežne, ledene vrhove koji podsećaju na Švajcarsku? Verovali ili ne, sve ovo možete doživeti na jednom mestu – u Crnoj Gori!

Zemlja Jadranskog raja, kako je mnogi opisuju, prepuna je veličanstvenih vrhova, skrovitih i zadivljujućih plaža i najprijateljskijih ljudi na svetu. Upravo ova mala, ali moćna zemlja dokazuje da neke od najboljih stvari u životu zaista dolaze u malim paketima.

Ipak, ono što turiste najviše privlači u toku leta jesu očaravajuće plaže koje se spajaju sa tirkiznom nijansom mora. Na obali od 293 km smešteno je 117 plaža, od kojih 20-tak nose Plavu zastavicu. Što znači da se mogu pohvaliti izuzetnom čistoćom i kvalitetom vode koji odgovaraju svetskim standardima.

Letovanje Crna Gora 2022.

Počev od Kopakabane i Ade Bojane na Ulcinjskoj rivijeri, preko Jaza, Mogrena, Kamenova i Slovenske plaže u budvanskom delu, pa do Plavog horizonta u južnom delu tivatskog zaliva – svaka od plaža Crne Gore donosi svoju priču koja će vaše letovanje učiniti nezaboravnim.

Bez obzira da li želite miran porodični odmor, žurke koje traju neprekidno, zadivljujuću prirodu koja okružuje plažu ili ste, pak, ljubitelj morskih sportova, budite sigurni ovde ćete pronaći upravo ono što vam odgovara.

Osim plaža Jadrana, na raspologanju vam je i Skadarsko jezero sa svojim jedinstvenim ekosistemom, magičnim ostrvcima i po mišljenju mnogih najlepšim plažama Murići i Pješačac.

Najukusniji riblji specijaliteti

Crna Gora neće razočarati ni ljubitelje ukusnih zalogaja. Kroz višekovnu istoriju prožimali su se običaji i kulture različitih zemalja, posebno Italije, Grčke i Turske tako da crnogorska kuhinja predstavlja savršeni spoj mediteranske i orijentalne.

Zasnovani na tradiciji, a napravljeni od lokalno proizvedenih namirnica i uvek svežim morskim plodovima – ukusni zalogaji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Posebnu draž donose restorani duž šetališta koji odušu romantikom i bogatim menijem koji budi sva vaša čula.

Letovanje Crna Gora 2022. u najboljem smeštaju

Potražnja za letovanjem ove godine je u porastu u odnosu na prošlu, te nikako nije prepoučljivo da čekate poslednji trenutak kako biste krenuli u potragu za smeštajem. Ne samo da ćete se suočiti sa višim cenama, već i neadekvatnom ponudom.

Ove neprijatnosti možete izbeći ukoliko izaberete Sofija apartmane. Smeštani na samo 200 m od jedne od najlepših plaža crnogorskog primorja idealni su kako za porodice sa decom, tako i mlađe generacije.

Letovanje Crna Gora 2022.

Zadivljujući pogled prati moderno opremljeni enterijer sa 4 zvezdice koji pruža svakom gostu komfor kakav očekuje na svom odmoru, zbog čega opravdano nose epitet “lux apartmani u Bečićima”.

Godišnji odmori se bliže, zato na vreme rezervišite Sofija apartmane.

 

Deljenje