Apartmani u Bečićima za 2019. godinu Previous item Gde ćete ovog leta? Next item Crna Gora leto 2019.

Apartmani u Bečićima za 2019. godinu

Apartmani u Bečićima za 2019. godinu čine letovanje savršenim.

Godišnji odmor je ono što svako od nas sa nestrpljenjem čeka, bez obzira koliko godina imamo. Đaci, već na početku nove godine prave planove za nezaboravno letovanje. Studenti znaju da je najbolji provod u Budvi. Dok se zaposleni raduju uživanju u sunčevim zracima i šumu mora koje pružaju najčistije plaže Crne Gore.

Zaista, Crna Gora nudi neverovatne mogućnosti, bez obzira da li se radi o porodičnom putovanju sa decom, romantičnom odmoru sa voljenom osobom ili ludoj zabavi sa prijateljima.

Kako je smeštaj u Crnoj Gori teško pronaći u jeku sezonu, pravi je trenutak da pogledate ponudu koju vam donose apartmani u Bečićima za 2019. godinu.

Apartmani u Bečićima za 2019. godinu, jer vas čeka najlepša plaža

Crna Gora je zemlja nestvarne lepote – počev od Jadranskog mora, preko stenovitih kanjona, pa do čuvenih nacionalnih parkova.

Međutim, ono po čemu je nadaleko poznata jesu najdivnije plaže koje sa ponosom nose plavu zastavicu, kao dokaz izuzetne čistoće i kvaliteta. A među njima se posebno izdvaja plaža u Bečićima. Pruža se od rta Zavala do Djevištenja, te spada u najdužu plažu na crnogorskom primorju.

Poznata je i kao Rajska plaža, pa ne čudi što je još 1935. godine dobila Gran pri nagradu u Parizu za najlepšu plažu u čitavoj Evropi. Svakako, zasluženo priznanje ona svake sezone iznova opravdava.

 

Budva posle sezone

S obzirom da se nalaze u neposrednoj blizini ove plaže, apartmani u Bečićima za 2019. godinu doneće vam raznovrsni sadržaj. Dok su za pravu dozu hedonizma zaduženi brojni restorani sa svetskim i nacionalnim kuhinjama koji se nalaze u njenoj blizini.

Ukoliko, pak, želite da upoznate i druge plaže, Sofija apartmani u Bečićima za 2019. godinu imaju posebnu uslugu. Naime, svojim gostima nude brzi prevoz gliserima do željenih destinacija.

Apartmani u Bečićima za 2019. godinu nalaze se u blizini Budve

Sofija apartmani na crnogorskom primorju nalaze se na idealnoj lokaciji, u samoj blizini Budve koja važi za najpoznatije mesto u Crnoj Gori.

Iako je posećuju, pre svega, mladi zbog noćnog života kakav se ne može doživeti nigde u Evropi, Budva nudi mnogo više. Ovo je, najpre, grad bogate istorije, koju ćete najbolje upoznati šetajući Starim gradom.

Uske ulice, mali trgovi i kamene stepenice pozivaju vas da se upustite u istraživačku avanturu, dok se najlepši pogled pruža sa bedema srednjevekovnih zidina. Upravo je ovo pravo mesto da u nepreglednoj daljini pučine sačekate zalazak sunca sa voljenom osobom.

Savršenu šetnju obavezno završite najfinijim vinima i specijalitetima domaće kuhinje u nekom od restorana koji se nalaze na rivi.

Apartmani u Bečićima za 2019. godinu po meri svakog gosta

Sofija lux apartmani u Bečićima su sinonim za eleganciju, komfor i privatnost vredan 4 zvezdice. Moderni enterijer sa prelepim detaljima i dodatne povoljnosti čine da se osećate prijatno kao u sopstvenom domu.

Prostrane terase uvode vas u oazu mira, a raskošno dvorište omogućuje privatnu zabavu uz roštilj koji je na raspolaganju gostima.

 

dvokrevetna soba budva

Ipak, ono po čemu su ovi apartmani u Crnoj Gori posebni jeste izuzetno ljubazno osoblje. Negujući porodične odnose, stručni tim je na usluzi svih 24 časa kako bi ispunio svaku vašu želju.

Posetite sajt apartments-sofija.com i izaberite na vreme smeštaj koji vam odgovara za predstojeći odmor.

Deljenje

Add Comment

Скочи на траку са алаткама