Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori Previous item Letovanje po vašoj meri Next item Perast koji se svojom...

Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori

Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori je nešto što svako od nas čeka tokom cele godine!

Složićete se da letovanje u Crnoj Gori nikada ne može da budu dosadno. Da li želite miran porodični odmor? Ovde ćete ga pronaći! Da li želite da vaše nezaboravno letovanje u Crnoj Gori bude ispunjeno noćnim izascima? Za to će se pobrinuti provod u Budvi!

Da li želite da svoju vezu osvežite putovanjem? Ne brinite, jer lux apartmani u Bečićima donose pravu dozu romantike! I naravno, plaže Crne Gore bez kojih čitav doživljaj, a i fotografije ne bi bile potpuni.

Nezaboravno letovanje

Ako ne verujete da na ovom primorju svako može pronaći odmor kakav želi, Sofija apartmani vam u ovom blogu predstavljaju kako da provedete nezaboravno letovanje u Crnoj Gori.

Smeštaj igra bitnu ulogu za nezaboravno letovanje u Crnoj Gori

Prva stvar prilikom planiranja odmora jeste izbor smeštaja. Ukusi su različiti te treba razmotriti šta je za vas savršen smeštaj. Da li je najbitnija lokacija? Ili cena? Ili, možda, vaš idealan smeštaj mora da ima i propratne usluge, poput spa centra, bazena isl. Jedino pravim izborom ćete provesti nezaboravno letovanje u Crnoj Gori.

Da ne biste previše lutali internetom u potrazi, mi vam nudimo smeštaj u Crnoj Gori koji je kombinacija modernog dizajna, funkcionalnosti, potrebne privatnosti i, pre svega, povoljne cene.

Nezaboravno letovanje u Crnoj Gori obuhvata neverovatne plaže

Pored Jadranskog mora čija lepota oduzima dah turistima, plaže Crne Gore krasi izuzetna čistoća te ne čudi da mnoge od njih svake sezone iznova ponesu plavu zastavicu. Upravo su one glavni razlog što se turisti ponovo vraćaju u ovu zemlju.

Nezaboravno letovanje

Njih 19 je zasluženo obeleženo oznakom za najviši kvalitet. Sedam takvih se nalazi u Ulcinjskoj rivijeri, a među njima se posebno izdvaja Kopakabana na Velikoj plaži, zatim Mala plaža i Ada Bojana.

Mnogima najatraktivnija je Budva sa Ričardovom glavom, koja se nalazi ispred samih zidina Starog grada, tako da u isto vreme možete uživati u moru i u prelepom pogledu na istorijski kompleks. Zatim, tu su Mogren, Pizana, Slovenska i Kraljičina plaža, za koju mnogi kažu da je jedna od najlepših na celom Jadranu. Nikako ne treba zaboraviti ni plažu Jaz koja je pored čistoće poznata i po brojnim koncertima svetski poznatih zvezda.

Za nezaboravno letovanje u Crnoj Gori obavezno posetite mesto koje do sada niste obišli

Ukoliko ste prvi put u Crnoj Gori, svako mesto vam je novo, nepoznato. Međutim, za turiste koji se ponovo vraćaju, prava avantura dolazi otkrivanjem lokacija koje da sada niste posetili.

Naša preporuka je da krenete od jednog od najlepših gradova na crnogorskom primorju. U pitanju je Perast koji se neverovatnim kamenim građevinama izdvaja od ostalih mesta. Prošetajte glavnom ulicom uz more i osetite duh prošlosti u kome se mešaju kulture raznih naroda koji su njime prolazili. Obavezno posetite crkvu Svetog Nikole i njen zvonik. Iako penjanje za mnoge deluje veoma strašno i strmo, verujte pogled koji se pruža sa 55 metara visine je neverovatan!

Nezaboravno letovanje

Takođe, u Perastu se nalazi palata Bujović, današnji muzej, gde možete bliže da se upoznate sa istorijom ne samo ovog grada već čitave Crne Gore. Prelepu turu završite posetom čuvenog ostrva Gospa od Škrpjela. Za ovo veštačko ostrvo vezuju se brojne legende, a one najbolje ispričaće vam vaš turistički vodič.

Ukoliko želite da otkrijete kontinetalni deo Crne Gore, obilazak Skadraskog jezera i poseta Virpazaru su obavezni. Ovde ćete probati najbolje vino i ribu i uživati u neverovatnom zalasku sunca nad jezerom.

Upravo ova sitna zadovoljstva doneće vam nezaboravno letovanje u Crnoj Gori.

Deljenje

Add Comment

Скочи на траку са алаткама