Česta pitanja - Smeštaj Apartmani Sofija

Mi znamo da postoji veliki broj objekata za iznajmljivanje apartmana u Budvi i Bečićima, i zato je vrlo važno za nas da budemo što transparentniji, da vam pružimo sigurnost koja vam je potrebna pri donošenju odluke da rezervišete smeštaj u apartmanima Sofija - Bečići. U tom cilju, napravili smo našu stranu sa najčešćim pitanjima, koji će vam dati širi uvid u iznajmljivanje apartmana Sofija, Budva-Bečići.
Zašto apartmani Sofija?

Apartmani u Budvi – Sofija  nude vam veliki izbor apartmana. Pored velikog izbora apartmana raznih veličina takođe vam nudimo apartmane koji poseduju garažu. Kontaktirajte nas i naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i uputiti vas kako da najbolje provedete svoj odmor u Crnoj Gori.

Da li je usluga čišćenja uključena u ukupnu cenu?

Za sve apartmane i sobe završno čišćenje i sedmično čišćenje za duže boravke je uključeno u ukupnu cenu. Ukoliko se želi dodatno čišćenje stana to je navedeno u uslovima za svaki stan u opisu (nakon što ste odabrali datume).

Da li je internet uključen u ukupnu cenu?

Svi apartmani imaju WiFi / ADSL internet što i piše u opisu svakog apartmana. Wi-Fi internet je besplatan.

Da li su dozvoljeni kućni ljubimci u stanovima?

Apartmani Sofija ne dopuštaju boravak ljubimcima u apartmanima. Molimo vas za razumevanje!

Do koliko sati moramo napustiti apartman?

Normalno check out vreme je 12:00. Medjutim, to vreme varira i možete se dogovoriti na recepciji o kasnijem izlasku iz sobe ukoliko je to moguće.

Da li u apartmanu postoji krevetac za bebu?

U slučaju da vam je potreban krevetac za bebu molimo vas da nas obavestite prilikom rezervacije. Imajte na umu da, je uvek poželjno da potrebu za krevetcom naglasite prilikom rezervacije i po dolasku u objekat.

Deljenje
Скочи на траку са алаткама