Apartmani Sofija

Vama na usluzi od 2002. godine

Apartmani Sofija nalaze se u Bečićima, u blizini grada Budve. Nalazimo se na samo 200m od jedne od najlepših plaža na crnogorskom primorju i 100m od hotela Splendid i Mediterana koji ima svoj akva parkom. Objekat ima 4 zvezdice i sadrži sobe, studio apartmane i apartmane s balkonima. U apartmanima Sofija možete uživati u svim udobnostima: sve jedinice su klimatizovane i imaju kablovsku televiziju, besplatan bežični internet, LCD televizore, sigurnosne ormare i kupatila. Sofija Apartmani pružaju gostima komforan smeštaj gde ćete dobiti dobrodošlicu i udoban boravak. To je najbolji izbor za vaš toliko čekani odmor.

Bečići imaju 1.950 m dugu peščanu plažu, koja je jedna od najlepših plaža u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Godine 1935. osvojila je Grand Prix u Parizu kao najlepša plaža u Evropi. Nekoliko delova plaže je privatno i dostupno samo gostima hotela. Nasuprot budvanskom velikom broju privatnih stanova i kuća, grad Bečići se uglavnom sastoji od srednjih i velikih hotela. Neki od njih, kao što su Mediteran, Iberostar Bellevue i Queen of Montenegro su totalno obnovljeni, dok je najznačajnija investicija u Bečićima bila gradnja novog  luksuznog hotela Splendid, sa pet zvezdica, čija je izgradnja koštala 70 miliona evra. Ovaj hotel i Bečići su bili izbor The Rolling Stonesa i Madone, kao i Brad Pitt i Angelina Jolie tokom boravka u Crnoj Gori.

14

Apartmana

300

Metara od plaže

100

Metara od akva parka

3000

Metara od Budve

apartmani sofija budva becici crna gora
apartmani sofija budva montenegro
apartmani budva crna gora iznajmljivanje rezervacija
plaža bečići crna gora

Do nedavno Bečići su bili malo naselje jer su od glavnog područja grada Budve odvojeni od strane uskog poluotoka poznatog kao Zavala. Danas, međutim, nekoliko ekskluzivnih hotela u Bečićima, navelo je da se ovo naselje spoji sa Budvom šetalištem, a Zavala je postala više arhitektonska znamenitost, gde je prokopan kratak tunelom na poluostrvu kako bi povezali ova dva mesta.

Dobrodošli!

Porodica Popović

Deljenje
Скочи на траку са алаткама