Gde ćete ovog leta? Previous item Najlepši apartmani u... Next item Apartmani u Bečićima za...

Gde ćete ovog leta?

Gde ćete ovog leta? Pitanje koje se sve češće čuje u društvu.

Proleće polako dolazi. Sa procvetalim baštama i toplim sunčevim zracima rađaju se i nove ljubavi, ali i razmišljanja o omiljenim odmaralištima i peščanim plažama! Sada je pravi trenutak da donesete odluku gde ćete ovog leta, kako biste na miru mogli da se pripremite za dugo iščekivano letovanje i potpuno opustite od svakodnevnih obaveza.

Savremeno doba okupirano je internetom i društvenim mrežama. Zato mnogi od nas inspiraciju za putovanje traže na Instagramu ili Pinterestu. U obilju prelepih slika, sakrivenih plaža koje pozivaju da na njih spustimo peškir i najromantičnijih morskih zalaka sunca, svojom lepotom izdvojila se Budva.

Zašto je ovo pravo mesto za godišnji odmor otkrivaju vam apartmani u Crnoj Gori, Sofija.

Gde ćete ovog leta? U Budvu, jer je okružena netaknutim plažama

Plaže Crne Gore su nadaleko poznate ne samo po svojoj lepoti, već i čistoći koja je zadovoljila svetske standarde kvaliteta. U Budvanskoj rivijeri nalazi se čak 11 plaža sa plavom zastavicom. Počev od svima poznate Jaz koja je, ujedno, i najveća, pa do prepoznatljive peskovite Kamenovo na kojoj ćete najduže moći da uživate u divnoj, tirkiznoj boji mora.

Za turiste koji žele pogled na Stari grad Budva, tu je Ričardova glava. Za njom slede divni Mogren i Slovenska plaža.

Ukoliko vam ovaj neverovatni opis nije dovoljan, te i dalje razmišljate gde ćete ovog leta, potragu ćete završiti kada otkrijete ostrvo Sveti Nikola. Povezano je sa Budvom podmorskim sprudom, zbog čega se smatra njenim sastavnim delom.

Pored moderno uređenih plaža sa sportskim terenima, kafićima i barovima, na južnoj strani, otvorenoj ka moru, naići ćete na manje obale i sakrivene uvale. Upravo će vas one razoružati svojim nestvarnim predalima.

gde ćete ovog leta 1

Gde ćete ovog leta? U Budvu, jer je prestonica kulture

Savršenu kombinaciju istorije i tradicije ponudiće vam živopisni Stari grad Budva. Bogat kolorit i divna arhitektura pretvoriće vas u strastvenog turistu, čak i ako do tada niste imali želju za celodnevnom šetnjom i istraživanjem.

Male srednjevekovne trgove presecaju uske kamene ulice, koje nas vode do prolaza i dvorišta sakrivenih od očiju slučajnih prolaznika, ali i do gradskih bedema, sa kojih se pruža prelepi pogled na more i čitav grad.

Da biste upoznali istoriju Budve, poseta Arheološkom muzeju je obavezna. Na 4 sprata, koliko obuhvata ova ustanova, našlo se celokupno kulturno nasleđe još od antičkog doba pa do etnografskih eksponata novije istorije.

Ljubitelji starina nikako ne smeju da propuste bazar. Ne samo da ćete ovde otkriti očaravajuće antikvitete, već ćete imati jedinstvenu priliku da se družite sa starosedeocima.

Gde ćete ovog leta? U Budvu, jer je provod najbolji

Ako upitate nekog od mlađe generacije: “Gde ćete ovog leta?”, sigurni smo da će vam dati odgovor: “Tako gde je provod najbolji”. A nezaboravno letovanje u Budvi se pamti baš po tome.

Nigde nećete naići na toliku koncentraciju elitnih restorana, prijatnih barova i ekskluzivnih klubova kao u ovom gradu. Zato ne čudi što je Budva postala sinonim za noćni život koji možete doživeti svih sedam dana u nedelji.

Ukoliko je Crna Gora leto 2019. vaša destinacija na raspolaganju su vam lux apartmani u Bečićima, Sofija. Pozovite i rezervišite na vreme vrhunski smeštaj u Crnoj Gori.

Deljenje

Add Comment

Скочи на траку са алаткама