Najlepši apartmani u Bečićima – Da vam letovanje 2019. godine bude onakvo kakvim ste ga zamišljali! Next item Gde ćete ovog leta?

Najlepši apartmani u Bečićima – Da vam letovanje 2019. godine bude onakvo kakvim ste ga zamišljali!

Leto 2019. godine nam se približava iz dana u dan. Ljudi uveliko prave velike planove za letnji odmor, a najveći broj njih odlučuje se za crnogorsko primorje. Iako se o Bečićima donedavno  govorilo o malom naselju u Crnoj Gori, iz godine u godinu ovo mesto postaje sve popularnija turistička destinacija. Kako biste iskusili jedinstveni spoj maksimalnog komfora i nezaboravnog odmora, savršeno rešenje za vas su najlepši apartmani u Bečićima.

Turisti, u potrazi za idealnim apartmanima, žele udobnost, povoljne cene, lokaciju blizu plaže i mora. Dakle, kompletno zadovoljstvo. Upravo zato odabir smeštaja u Crnoj Gori nekada i nije lak zadatak, jer je ponuda mnogo, a svaka od njih ima svoje prednosti. Ali, sada više ne morate da brinete i imate tu vrstu dileme jer su Sofija apartmani u Bečićima tu da vam obezbede odmor iz snova. Plaža i Budva su na korak od vas, a vaše zadovoljstvo tokom boravka u apartmanima je naš prioritet.

Nestvarno lepa plaža sa koje nećete poželeti da odete

Jedna od najbitnijih stavki svakog turiste, prilikom odabira mesta za letovanje, svakako je plaža. Bečićka plaža, sa svojom nestvarno prirodnom lepotom, spada u najdužu i najčistiju plažu na Jadranu. Ona je u celosti peščana i dugačka je oko dva kilometra i predstavlja prostranstvo za uživanje. Drugo ime za ovu plažu je i Rajska plaža i, kao što joj sam naziv kaže, na njoj ćete se zaista osećati kao u raju.

najlepši apartmani u Bečićima Sofija apartmani 2

Prostirući se od rta Zavala do Djevištenja, ova plaža pruža vam neverovatan pogled na kristalno plavo more s jedne, i zelenilo planinske vegetacije sa druge strane. Najlepši apartmani u Bečićima udaljeni su svega 200 metara od Bečićke plaže, čineći ih idealnim za letovanje sa porodicom. Obala se polako spušta u more, te roditelji ne moraju da brinu za decu koja se od jutra do mraka mogu igrati u plićaku.

Najlepši apartmani u Bečićima – Magična Budva čeka samo na vas

Ako ste avanturistički tip, željan izazova i istraživanja novih stvari, onda Budva predstavlja savršeno mesto za vas. Budva je svakako najpoznatija i najpopularnija destinacija u Crnoj Gori za turiste širom sveta. Nalazi se u neposrednoj blizini Bečića i važi za grad koji živi ne samo tokom sezone, već cele godine.  Budvanska rivijera, sa čak 11 prelepo uređenih i modernih plaža sa plavom zastavicom, spada u najlepše delove jadranskog primorja.

Ukoliko želite da se upoznate sa viševekovnom crnogorskom tradicijom i kulturom, onda morate posetiti živopisni Stari grad u Budvi. Prolazeći kroz uske ulice i srednjevekovne trgove, imaćete utisak da se nalazite u istorijskom vremeplovu. Kada se popnete na gradski bedem, uživaćete u nestvarno božanstvenom pogledu na more i ceo grad. Zato je Stari grad jedna od najlepših znamenitosti Crne Gore.

Neka vam leto 2019. godine bude nezaboravno – Najbolji noćni život u Crnoj Gori

Najlepši apartmani u Bečićima, inače, slove za mirno i tiho mesto idealno za porodični ili odmor za parove. Ali, prelepa Crna Gora se i ovoga puta pobrinula i za mlađe turiste, željne najboljeg i najluđeg noćnog provoda. Pored plaža i prirodnih lepota, Budva spada u najatraktivnija mesta u Evropi zbog fenomenalnog letnjeg noćnog života. Od Bečića možete taksijem ili pešice veoma brzo stići do najpopularnijih diskoteka u Budvi, gde vam je provod za pamćenje zagarantovan!

najlepši apartmani u Bečićima Sofija apartmani 3

Nije čak ni bitno koju vrstu muzike slušate, ne morate da čekate petak ili „groznicu subotnje večeri“. Neverovatna zabava i ludi noćni život ovde traje svih sedam dana u nedelji! Budva i Bečići su stvoreni za svačiji ukus. Jer ni na jednom drugom mestu na svetu, na tako malom prostoru, nećete naći toliko mnogo barova, kafića, restorana, diskoteka…

Najlepši apartmani u Bečićima – Apartmani Sofija, stvoreni za vaš potpuni užitak

Da biste osetili i iskusili svu magiju nezaboravnog letovanja u Crnoj Gori, morate imati i smeštaj za savršen odmor.

Sofija apartmani u Bečićima ispunjavaju sve uslove kako bi vaš odmor bio onakav kakvim ste da oduvek zamišljali. Izdvajamo se od ostalih apartmanu po najmodernijom dizajnu i luksuznom enterijeru od kojeg zastaje dah. Svi naši apartmani garantuju vam maksimalnu bezbednost, udobnost i komfor. Odišući klasičnom romantikom i jedinstvenim stilom, Sofija lux apartmani u Bečićima su klimatizovani i opremljeni kablovskom televizijom. Uz to, naravno, imate i besplatni bežični internet, LCD televizor, sef i kupatila.

Naš objekat poseduje 4 zvezdice i sadrži sobe, studio apartmane i apartmane s balkonima po meri svakog gosta. Međutim, mi smo mnogo više od običnog hotelskog smeštaja. Apartmani Sofija stvoreni su za savršeno letovanje. Imamo prostrane i šarmantne terase koje nude prekrasan pogled na more ili Bečiće. Takođe, naše uslužno osoblje je vama 24 sata na usluzi.

Nemoje više da se pitate „gde ćete ovog leta“ jer je rešenje pred vama. Neka vam Crna Gora i leto 2019. godine bude najbolje do sada! Mi ćemo se potruditi da tako i bude.

Deljenje

Add Comment

Скочи на траку са алаткама