Provod u Budvi tokom cele godine

Provod u Budvi je uvek zagarantovan !

Poslednjih godina ovaj prelepi stari grad postao je metropola crnogorskog turizma.

Divne plaže i bogata priroda jesu jedan od razloga posete turista, ali, pre svega, za mlade to su najbolji noćni izlasci.

Provod u Budvi traje 7 dana u nedelji, tokom cele godine, a ne samo u letnjim mesecima, te ne čudi što su je mnogi proglasili epicentrom dobre zabave.

Provod u Budvi je kako za mlađe tako i za starije

provod u Budvi

Ako želite da na svom letovanju doživete izlaske vredne pamćenja, onda je Budva pravo mesto za vas.

Nećete pogrešiti, jer ona definitvno nudi provod bez ograničenja i starosnih granica.

Bez obzira kakvu muziku slušate, kakve izlaske volite i bez obzira koliko godina imate u Budvi ćete se provesti kao nikada u životu. Ovaj grad pruža neograničene mogućnosti za svačiji ukus.

Gotovo da nema turističkog mesta na svetu koje na tako malom prostoru ima toliku koncentraciju restorana, barova, kafića, diskoteka…

Čak se i mnoge plaže Budvanske rivijere ne pamte samo po prelepoj obali i tirkiznoj boji mora. One se pamte i po plažnim barovima i zabavi u njima koja traje 24 časa.

Provod u Budvi je uvek zagarantovan

Zapanjujući moderni enterijeri, dobra atmosfera, ljubazno osoblje, poznate zvezde i najlepše žene. Ovo najbolje opisuje  provod u Budvi, koju je je sajt Topdreamer svrstao među 10 najboljih mesta za provod.

provod u Budvi

Diskoteka Top Hill, koja je na otvorenom, zvanično je proglašena najboljim noćnim klubom na svetu od strane Asocijacije “World Finest Clubs”.

Sigurni smo da nema mlađe osobe koja je posetila Budvu a da nije osetila čari ovog kluba koji je otvoren 2010. godine na brdu Topliš.

Sa kapacitetom od oko 5.000 gostiju i najsavremenijom opremom mnogi su je proglasili letnjim fenomenom Budve.

Top Hill radi  od 1. jula do 1. septembra, svakoga dana od 23 do 5 časova.

Iako je Top Hill najveća noćna atrakcija Budve, njeno srce provoda jeste diskoteka Trocadero koja ima tradiciju dobre noćne zabave dugu 25 godina.

U dva objekta, iz sezone u sezonu, mogu se čuti nastupi najpoznatijih zvezda domaće i regionalne muzičke scene. Otvoreni Trocadero nalazi se na šetalištu, dok se zatvoreni sa kapacitetom od 1.300 mesta smestio u zgradi nekadašnjeg bioskopa.

Pored ova dva kluba na listi zanimljivih našli su se i Club Ambiente, Mr Stefan Braun, Paris Night Club, Club Miami, Rafaelo, Maltez i mnogi drugi.

Za one koji žele da noć započnu u nekom restoranu ili koktel baru, Stari grad Budva i šetalište u blizini pružiće vam najukusniju mediteransku kuhinju.

Provod u Budvi je zagarantovan i tokom novogodišnjih praznika

Budva je svake godine glavno mesto provoda u najluđoj noć.

provod u Budvi

Bogati muzički programi u elitnim hotelima i klubovima nisu sve!

Od 2000. godine ovaj grad organizuje javne dočeke Nove godine na starogradskom trgu.

Tokom četvorodnevne zabave gostuju najzvučnija imena domaće i ex jugoslovenske muzičke scene.

Trg je po nekada čak i premalen da primi sve turiste koji dolaze ne samo iz zemalja bivše Jugoslavije, već i iz Italije, Ukrajine, Rusije, Engleske.

Glamurozni dočeci i zagarantovan provod do zore u novogodišnjoj noći glavni su imidž bisera Jadrana.

Apartmani Sofija se nalaze nadomak Budve. Posetite nas i budite deo vrele budvanske atmosfere i dobrog provoda.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Add Comment

Скочи на траку са алаткама