Leto 2018 – Kako ga isplanirati

Leto 2018, omiljeno godišnje doba mnogih ljudi, se bliži!

Već sa dolaskom proleća i sunčanih dana počinjemo da razmišljamo o letovanju.

Godišnji odmor je ono što većina nas s nestrpljenjem očekuje i zbog čega marljivo radi tokom cele godine. Maštanje o moru podstiču i prošlogodišnje fotografije, koje evociraju drage uspomene, miris mora i peska, kao i nezaboravni provod bez kog letovanje ne bi bilo potpuno.

I dok brojite dane do početka odmora, apartmani Crnoj Gori Sofija vam daju savete kako da isplanirate idealno leto 2018.

Leto 2018 – počnite već sada sa planovima

Leto 2018

Dobar tajming je ključ savršenog letovanja! Jedan od najvažnijih koraka u procesu planiranja jeste određivanje budžeta za leto 2018.

Obavezno uzmite sve u obzir: od troškova transporta i smeštaja, preko hrane i kupovine, pa do ulaznica za atrakcije i događaje koje želite da posetite. Štaviše, pametno je izdvojiti fond “za svaki slučaj”, kako vam ništa ne bi pokvarilo odmor.

Potražite inspiraciju za leto 2018. na internetu

Turističke organizacije i sajmovi nam nude bezbroj brošura.

Međutim, za izbor mesta ne morate se slepo držati njihovih aranžmana, već ideju gde otići možete naći na sasvim nov, kreativan način. Dovoljno je samo da na internetu potražite blogove sa putovanja, koji iz prve ruke nude sopstvena iskustva ili razne novinske, turističke članke. Oni obiluju detaljnijim informacijama o mestima za razliku od brošura koje su više fokusirane na smeštaj i polaske.

Leto 2018

Ukoliko ste “tradicionalista“ i volite crnogorsko primorje i prelepe plaže Crne Gore, pravi izbor za vas je Budva!

Da ovaj prelepi primorski grad i dalje važi za jednu od najpoželjnijih destinacija govori podatak da je prošle godine na Budvanskoj rivijeri boravilo preko 150.000 ljudi samo iz Srbije, a za leto 2018. planirani broj je znatno veći!

Nezaboravno leto 2018 će začiniti i provod u Budvi, gradu koji nikada ne spava.

Iskoristite prednosti rane rezervacije

Rano planiranje daje vam veći izbor smeštaja i povoljnijih cena, čime ćete znatno smanjiti troškove.

Prema stručnjacima za putovanja, pametno je da rezervišete najmanje 45 dana unapred. Novac koji uštedite na taj način može da koristite prema drugim aspektima vašeg putovanja, kao što je poseta dodatnoj atrakciji ili boravak u luksuznom hotelu na jednu noć.

Za početak, obavezno se prijavite za obaveštenja svih turističkih agencija i avio-kompanija, jer se povremeno mogu pojaviti odlične ponude.

Nakon što ste rezevisali let do Aerodroma Tivat ili Golubovci, imajte u vidu da ne postoji autobuska liniija koja će vas direktno odatle odvesti do turističke destinacije, te da ne biste naišli na “divlji” taksi na vreme rezervišite prevoz.

Ako putujete sopstevnim vozilom, što je najčešći izbor za letovanje u Crnoj Gori, proučite propise koji važe i najbolji pravac kojim želite stići do odmarališta.

Za nezaboravne trenutke rezervišite sto u jednom od najfinijih restorana u gradu

Leto 2018

Sigurno ste pre putovanja odredili koje plaže želite da vidite, muzeje da posetite, kao i izlete do obližnjih mesta.

Međutim, da bi leto 2018. bilo za pamćenje priuštite sebi sitno zadovoljstvo kao što je večera u najfinijem restoranu.

Dovoljno je da se raspitate kod lokalnog stanovništa ili prošetate rivom i izaberete restoran sa panoramom na stari grad Budva i pogledom na more koji oduzima dah.

Apartmani Sofija pobrinuće se da provede savršeno leto 2018. u Crnoj Gori!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Add Comment

Скочи на траку са алаткама